Від ворожого снаряду загинув український військовий

Протягом 23 лютого збройні формування Росії здійснили на Донбасі більше 50 обстрілів із важкого озброєння. Один український військовослужбовець отримав поранення, несумісне з життям, ще один травмувався.

Від ворожого снаряду загинув і український військовий
Ілюстративне фото з мережі

Про це повідомили на сторінці штабу операції ОС у Facebook.

Об этом сообщает Новости РУ

Обстріли велися біля Маріуполя, Станиці Луганської, Щастя, Новотошківського, Золотого, Попасної, Південного, Пісків, Світлодарська, Богданівки, Авдіївки, Мар’їнки та Гранітного.

Загадом бойовиками було відкрито вогонь 59 разів, з яких 54 – із застосуванням важкого озброєння.

Боцовики задіювали "Гради", безпілотники, вогнемети "Джміль" та протитанкові ракетні комплекси.

"Внаслідок обстрілу один український військовослужбовець отримав поранення несумісні з життям. Ще один — бойове травмування. Командування Об’єднаних сил висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого".

У штабі повідомляють, що ситуація контрольована.

Нагадаємо:

  • У середу 23 лютого на Донбасі у Зеленопіллі окупаційні війська РФ обстріляли дитсадок. Також у Миколаївці бойовики внаслідок прямого влучення снаряду в будинок було поранено мирну мешканку.
  • Від учора російські бойовики безперервно обстрілюють Луганщину з реактивних систем залпового вогню "Град". Внаслідок ворожих дій були пошкоджені будинки.
  • Штаб ООС підтверджує, що станом на 17:00 22 лютого окупанти продовжують обстріли. Потерпає Щастя, позиції біля Маріуполя та населені пункти вздовж усієї лінії розмежування.

Поділитись
Автор: Марія Ціхоцька

Источник: Проект